Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.08.2015 09:47 - Вълната Х. Хоризонт на събитията.
Автор: delianaangel Категория: Изкуство   
Прочетен: 6053 Коментари: 1 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Глобално масово Възнесение, 28 сеп. 2015, Когато WAVE-X ще удари Земята.

Земята се движи в регион на галактиката, който води до увеличаване на космическите енергии отразяващи се в нашето Слънце и променящи човешката ДНК. Предполага се, че това ще доведе до големи промени в човешкото общество, в това число и на много открития в напредналите технологии, тайните космически програми и живота извън нашата планета.
Ето някои изумителни прогнози за тези входящи космически енергии и тяхното въздействие:
Едно ускоряване и повишаване на електромагнитната енергия пристигаща от слънцето и другите космически енергии които ще се изградят по-специално в края на август до края на септември, което около 28-ми сеп. ще предизвика това, което е описано като „промяна на честотата“ на съзнанието.
Една еволюционна промяна, произлизаща от световно разтърсващи събития, като резултат от входящата космическа енергия, която се описва като „WAVE-X“ (Вълна-Х).
На път сме да изпитаме „вълната на еволюцията“. Това което сме на път да разберем на значително ниво, нечувано в историята в масов мащаб е истинският отговор на това, "Кои сме ние?", "От къде сме дошли?" И "Каква е нашата цел?" . Планетата е на път да излети по един невероятен начин.
Обученията Jade Helm, които започнаха на 15 юли и ще продължат до 15 септември всъщност са с цел да получат предварителна информация за ефекта от пристигащите космически енергии, за да се контролират по-добре промените, които те предизвикват в човечеството.
Тези упражнения са тясно свързани с промяната на честотата, където на ниските нива приложиха изпитвания как ще понесат полето с по-високите честоти през юли и август – целта е да се научи за въздействията и да се направляват крайните ефекти върху населението преди честотите да се засилят повече през септември.
Разузнавателните сили на САЩ са наясно с потенциалните ефекти от пристигащите космически енергии и предприемат ходове да се справят с това. Разузнавателните сили на САЩ най-вероятно не са единствената служба, която е наясно с тези входящи космически енергии и не са единствените, които се подготвят да се справят с това.
Смяната на честотата, която ще се случи в отрязъка от време 23-28 сеп. е много значима. Това е и времето по което папа Франциск ще се срещне с президента в Белия дом(23 сеп.), ще говори пред Конгреса(24 сеп.) и ще бъде направен опит да се използва ЦЕРН(CERN) за да отклони тази пристигаща огромна енергийна вълна. И като капак на всичко това, папа Франциск е насрочил да събере всички политически лидери на неофициално събрание на 25 септември. Личната разузнавателна служба на Ватикана най-вероятно също е наясно за тези настъпващи космически енергии. Това е нещо по-вече от случайни съвпадения които се случват, точно по времето когато тези космически енергии ще достигнат своя връх на планетата, главата на най-влиятелната църква на планетата и политическите лидери да се съберат. Ватикана изглежда е наясно с входящата космическа енергия и ефекта който тя ще има върху човечеството, и се подготвя да яхне тази космическа вълна, образно казано. Входящите космически енергии оказват дълбоко влияние върху човешката ДНК и ще отприщят големи разкрития. Някои от звездните представители на Галактическата Федерация разположени на Земята вече са назначени на земята като делегати на група извънземни, наречена Алианс на Съществата от Сферите (the Sphere Being Alliance). Алианса на съществата от сферите се появи някъде към 2012-2013 с огромни сфери Нептунски размер, които формираха честотни щитове около слънчевата система и слънцето. Една от основните функции на тези сфери е да регулира размера на космическата енергия навлизаща в нашата слънчева система и земята, да може човечеството да се приспособи по-добре и да се подготви за големите промени.
Алианса на Сферите се фокусира най-вече върху енергийните промени настъпващи в нашия локален звезден кластър, поради района на галактиката в която навлизат. Те са използвали многохилядните невидими сфери, разположени на еднакви разстояния около цялата слънчева система (електрически свързани в „космическата мрежа“ и природната портална система) за да възпират и разпределят входящите цунамни вълни заредени със силна енергия които промениха вибрационното ниво на пространство/време, енергия и материя, за да я принудят да се издигне до по-високо състояние на "спектрална плътност".
Заедно с промените, които ще бъдат провокирани от настъпващите космични енергии е и освобождаването на информация, съдържаща напреднали технологии, тайни космически програми и извънземен живот, което Гуди (Goode) е описал като „събитие на пълното разкриване“. Гуди съобщи в събота, че сферите с Нептунски размери ще напуснат нашата слънчева система, тъй като са постигнали своята първоначална функция.
Изглежда „сферите“ вече са изпълнили своето предназначение, тъй като започнаха все по-малко и по-малко да възпират енергиите и оставят все повече и повече енергия да навлиза във вътрешността на слънчевата система и да въздейства директно на слънцето, планетата и човешките същества, които така леко превключват на задействащ режим от тези енергии. В някой момент, сферите ще си отидат и ние напълно ще се смятаме за цивилизация, преминала успешно 4/5 плътност на измеренията. Разбира се има още доста малко оставащи събития да се случат преди това последно събитие, след което ще бъдем оставени сами да се справяме.
В 11:11 часа на 28.09.2015, WAVE-X ще удари Земята с гама-фотонни светлинни частици движещи се със скоростта на светлината и ще се случи мигновенна промяна на ДНК. Съществата чиито вътрешен Шуман – резонанс е стабилизиран на 17 Hertz и повече, ще бъдат изтласкани към 5-то измерение!
Броят на съществата, които се очаква да се издигнат на 28.09.2015 е малко над 2,3 милиарда и точния брой зависи от колективното съзнание на човечеството да изяви начина по който ще се разиграят промените. Космическите енергии са във върхов момент и така „сферите“ ги възпират все по-малко и по-малко. Всичко това ни подсказва, че в края на септември може да е момента когато космическия енергиен връх ще нанесе значителни промени в човешката физиология и по този начин ще предизвика масово възнесение на светлинните същества, които са повдигнали своите честоти на ниво, достатъчно високо в любовта към себе си!
Датата 28.09.2015 е известна като „ХОРИЗОНТ НА СЪБИТИЯТА“ и е най-важният ден в историята на човечеството! Това не е краят, а началото на едно масово глобално възнесение на същества с вибрации над 4D в 5D. Вашата истинска работа ще започне на тази дата, тъй като ще ви е необходимо да задържите още по-вече светлина в телата си, за да подпомогнете останалата част от човечеството във тяхното възнесение.
На добър час, на всички велики същества на светлината!

https://www.youtube.com/watch?v=-dEsY7ZSD8Y

image



Гласувай:
3


Вълнообразно


1. kunkata - МНОГО ПОЛЕЗНА информация
25.08.2015 21:31
Значи това е, което ще се случи:
В 11:11 часа на 28.09.2015, WAVE-X ще удари Земята с гама-фотонни светлинни частици движещи се със скоростта на светлината и ще се случи мигновенна промяна на ДНК. Съществата чиито вътрешен Шуман – резонанс е стабилизиран на 17 Hertz и повече, ще бъдат изтласкани към 5-то измерение!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3181480
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3885
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031