Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.09.2015 09:46 - Толкова близо до завършване на пътуването си !
Автор: delianaangel Категория: Изкуство   
Прочетен: 2448 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 04.11.2015 01:37

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

СаЛуСа
18 септември 2015 г.

Вие получавате доказателство за промените, които напредват, въпреки че имахте своите разочарования в миналото, мнозина от вас сега чувстват ползите от тях. Сега вие би трябвало да сте в състояние да чувствате различните енергии, които са около вас и които значително се извисиха. Това беше бавен, но позитивен градеж през последните няколко години, който сега е на път да достигне връх, носейки забележително извисяване. Цялостният ефект ще е такъв, че ще пробуди повече хора за истината, за да могат те да се измъкнат от влиянието на тъмните сили. Скъпи души, Светлината постигна победа над тях и повече те не могат да поробват Човешката Раса. Промените ще настъпят доста бързо и ще доведат до установяването на нова епоха, когато ще бъде възстановена свободата и ще се предприеме квантов скок напред, за да се въведат предимствата, които ви бяха отказани. Всичко това е подготвено и ще ви бъде дадено веднага след като обстоятелствата позволят. Имайте търпение, защото някои промени са значителни и им трябва време, за да бъдат въведени. Най-важният въпрос сега е да се отстранят тъмните сили и така да се спрат действията им, които съзнателно се намесват в бъдещето ви.

Един ден, когато погледнете назад, ще осъзнаете, че животите, които сте имали в дуалността, издигнаха значително нивото ви на съзнание. Може да сте били жестоко изпитвани в огньовете на живота, но се издигнахте като Феникс. Вие сте на път да станете великото Същество, което бяхте, когато започнахте пътуването си преди еони от време. Беше трудно и дори сега някои души все още изчистват стара карма, докато завършват пътуването си към дома. Знайте, че всеки от вас дойде доброволно, заради опита, така че не би трябвало да има обвинения спрямо Йерархията. Те всъщност бяха до вас през цялото време и гарантираха, че са ви дадени всички възможности за успех. Вие сте обичани много и сте далеч по-велики, отколкото може да си представите сега. Така че горе главата и изпратете последните стари енергии с благодарност за мястото им във вашата еволюция.

Както наскоро споменахме, като души, които достигнаха по-висока точка на разбиране, вие можете да свършите много работа като помогнете на онези, които току-що се пробуждат за истината. Те ще чуят за промени, които се случват, и някои ще се изплашат от перспективата да им бъдат отнети неща, които са им познати. Вие можете да ги успокоите и да ги уверите, че промените не са само за най-доброто на всички, но и ще им помогнат да напреднат много бързо към по-удовлетворяващ и лесен живот. Създателят призна тежкия труд, който бе вложен, за да се постигне успех и обеща, че оттук нататък ще се радвате на плодовете на труда си.

Бавно, но сигурно ще узнаете за истинската си история и за възвишеното си място във Вселената. Крайните времена се наблюдават с възхищение от много, много цивилизации, които чакат да се срещнат с вас и да изразят любовта си и да ви благодарят за постиженията ви. Вие проведохте служба, от която ще се възползват много души и ще ускорят еволюцията си. С времето напълно ще разберете това, но сега би било твърде много да го възприемете наведнъж. Винаги „любов” беше ключовата дума за вашия успех, а Вселенската Любов е крайната ви цел. Колкото е възможно бъдете спокойни сега и се възползвайте от всичко, но ние знаем, че това е по-лесно да се каже, отколкото да се направи. Скоро притесненията ви ще останат в миналото и вие ще сте в състояние да се радвате на живота си.

Може да сте сигурни, че няма да се позволи никакво вмешателство или опити на другите да се намесят в напредъка ви. Както споменахме преди, Земята е в карантина, но също и е защитавана от много космически кораби, по такъв начин се гарантира безопасното завършване на пътуването ви. Крайните времена вече е постановено да са успешни, така че ще се сбъднат положителните предсказания за този период. В бъдещето ще можем безопасно да се приземим и да започнем празненства, които вече са планирани. Дотогава вие ще сте напълно свободни от вниманието на тъмните сили или други неканени посетители. Предстоят велики времена, които в известен смисъл са като „благодаря” за упоритата работа и големите постижения.

Ние знаем, че някои от вас, които имат деца, се тревожат за бъдещето им и искаме да ви уверим, че ще има добри грижи за тях. Някои от тях се въплътиха от по-висшите измерения специално за идния период. Те са напреднали души, които имат много да предложат и ще са от огромна помощ, когато се поиска тяхното знание. Всъщност, някои са родени лидери и духовните им способности и други качества ще са добре дошли. Като се придвижвате напред в Новата Епоха, вие също ще започнете да развивате и да заявявате специалните си способности и като еволюирате, ще разширите системата си от чакри. Еволюцията никога не спира и така животът напредва към по-добри неща. Например някои от вас вече се свързват телепатично, но с времето това ще стане нормално за всеки.

Мислете мащабно, тъй като вие сте единственото нещо, което може да ви тегли назад. Вие създавате бъдещето си чрез мислите си и желанията си като ги привличате към себе си. Така че е важно да не пребивавате в негативни мисли, защото така може да привлечете точно тези неща, които не желаете. Разбира се, ще стане по-лесно, тъй като вибрациите се извисяват, докато достигнат етап, където вие няма да срещате негативност. За много души дуалността усъвършенства характера ви и темперамента ви до точката, в която напълно ги контролирате. Имаше толкова много предизвикателства за преодоляване на Земята, че не е чудно, че ви беше трудно да отбележите напредък. Въпреки това вие никога не сте сами и Водачите ви са постоянно до вас, за да ви помагат. Призовавайте ги, когато имате нужда от помощ и със сигурност ще получите отговор. Обаче има моменти, когато трябва да преминете през опити по кармични причини и Водачите не трябва да се намесват.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и се чувствам доста близо до вас, „споделяйки” живота ви от известно време. Разбира се, не съм единственият около вас в моменти, когато имате нужда от специална помощ, има и други, които може да призовете. Бъдете сигурни, че ние сме само на призив разстояние и наистина получаваме съобщенията ви и когато е възможно, ви позволяваме да получите отговор. Когато можем да разкрием корабите си, вие ги виждате за кратко и ние знаем, че много от вас намират това за потвърждение. Радваме се на службата си към Човечеството и сме щастливи, когато можем да видим колко добре напредвате, особено сега, когато сте толкова близо до завършване на пътуването си. Не след дълго пътуванията ви на Земята ще приключат и празненствата могат да започнат, а това е показателно за това колко много сте уважавани и ви се възхищаваме заради забележителните постижения в продължение на еони от време.

Благодаря ти, СаЛуСа
Майк Куинси

www.treeofthegoldenlight.com/new_subscribe.html
http://elvenjewels.blogspot.bg/2015/09/18-2015.html

NOTE: My apologies as my message of 11 September 2015 referred to the "Shelves" and should have read "Sphere Alliance"

Бележка от Майк Куинси : Извинете ме за съобщението от 11 септември за името Шелвс, то трябва да се чете като "Алианс на Сферите".

image



Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3183643
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3885
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031