Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.08.2009 17:54 - Скандално! Доган е поддържал връзки с Ал Кайда!!!
Автор: corruption Категория: Регионални   
Прочетен: 4464 Коментари: 2 Гласове:
4



Скандално! Доган е поддържал връзки с Ал Кайда!!!

Неподозирани истини ще „гръмнат” в най-скоро време за лидера на ДПС Ахмед Доган, както и за връзките на цялата партия. Новата власт вече разследва всичко, свързано със Сокола, и направила скандални разкрития, от които и малкото останали привърженици на партията щели да се отвратят и да заклеймят лидера й.

Преди година!

Волен Сидеров даде на ДАНС уличаващи данни за Ахмед Доган Петък, 5 Септември 2008   image Лидерът на Атака е уверен, че предоставената информация е достатъчна да започне разследване срещу Доган, който имал връзки със „Сивите вълци”, „Мюсюлмански братя” и криминално проявения син на Суди Озкан – Емнис. При срещата си с Петко Сертов Волен Сидеров е предоставил данни и информация за връзки на Ахмед Доган с ислямски фундаменталистки и терористични организации. Докладът на лидера на Атака, предоставен на ДАНС е основание от агенцията веднага да започнат разследване за тези връзки, както и за имотното състояние на председателя на Движението за права и свободи. „Обръчът от фирмите около Доган трябва да бъде разплетен, а самите фирми са перални за пари.



 

imageimageimageimageimage


Освен с разследването на имотите и мръсните далавери на Доган, членове на новата управляваща партия ГЕРБ били натоварени със задачата да разкрият и други факти, уличаващи Сокола, за да може той най-накрая да бъде тикнат зад решетките.

 

Така хората на Бойко Борисов се натъкнали на скандална следа, свързваща Доган и ДПС с терористичната групировка Ал Кайда. Подробната информация все още не е изнесена, но със сигурност се знае, че вождът на партията на турското малцинство е укривал в сараите си терористи.

Знакови личности, обявени за издирване от европейските и световните служби, търсели подкрепа и закрила в България именно от Ахмед Доган. Каква точно е била целта на хората от Ал Кайда, предстои да се изяснява, но по всяка вероятност са крояли схеми с ислямските фондации и техните емисари в страната.

 

Това, че Доган е използвал България за прокарване на нелегални ислямистки организации, едва ли ще изненада някого. Но връзката му с терористичната групировка на Осама Бин Ладен е потресла дори хората на ГЕРБ. Това обяснява самонадеяното му отношение и самочувствието му, като казваше, че в него е концентрирана властта!

Преди време в интернет пространството излезе информация, че „Доган е бил част от терористична групировка, организирала атентат, в който са убити 7 души, трима от които – деца”. Пълният текст на статията вече не може да бъде открит, но част от него можем да видим в социалната мрежа Facebook.

imageАко топлата връзка на Доган с „Ал Кайда” се окаже истина, както са подшушнали хората на Борисов, затворът ще бъде най-малкото нещо, което ще сполети Сокола.

 

http://vbox7.com/play:8ecda669&r=emb
 






Гласувай:
4



1. анонимен - Простете невежеството ми,
08.08.2009 18:01
но това подсъдно ли е - да поддържаш връзка с Ал Кайда? "Ако топлата връзка на Доган с „Ал Кайда” се окаже истина, както са подшушнали хората на Борисов, затворът ще бъде най-малкото нещо, което ще сполети Сокола."
Доган ми е меко казано антипатичен, но дали подобна връзка е законово основание за затвор?
цитирай
2. katan - Не бих се учудила,ако
08.08.2009 18:02
ДогаЛ е имал връзки и със самия дявол или шейтан!
"Вся власть - советом!" В "цялата власт е моя(на ДогаЛ).
Надявям се да има силна политическа воля за изкореняване на това зло!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: corruption
Категория: Регионални
Прочетен: 5429786
Постинги: 330
Коментари: 3471
Гласове: 11158
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031