Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.08.2014 14:25 - Радиестезист: Произхождаме от извънземни!
Автор: kokomoko Категория: Спорт   
Прочетен: 5853 Коментари: 3 Гласове:
44


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image
Инженер Величко Трифонов е познат у нас предимно като любител радиестезист, който със своето махало прави прогнози за резултатите на поредните избори, както и за това, какво ни чака през всяка следваща година. Инж. Трифонов обаче използва махалото и за откриване на древни артефакти по нашите земи и твърди, че България е богата на такива. За пример той посочва пирамидата край своето село - габровското Петко Славейково, и твърди, че тя е построена от силно развита древна цивилизация, дошла от Космоса и живяла тук, където днес е България. Величко Трифонов е категоричен, че тази и други български пирамиди трябва да се проучат, защото те биха се превърнали в световна сензация, много по-значима от босненските пирамиди и дори от пирамидите в Египет и Америка.

Г-н Трифонов, твърдите, че край габровското село Петко Славейково има пирамида, която е много по-ценна от откритите в Босна преди време?

Още преди 8 години направих това откритие. Най-старият иманяр в нашето село, който още е жив, дори ми показа открити монети. Аз ги датирах в епохата на император Грациан. Но това не значи, че римляните са строили пирамидата. А много-много древна цивилизация. За нея свидетелства старата иманярска карта още от турско време, която имах възможност да видя.

Кое ви кара да твърдите, че това е пирамида?

Това е внушителен обект на милиони години. Горе на върха римляните са изградили вътрешна галерия и кула. Предполагам, че воините на Иван Шишман там са търсили спасение от нападащите турски орди. Пирамидата е висока 548 метра. В основата е правоъгълник с ширина малко повече от сто метра и дължина около 200 метра. Строена е вероятно от лети камъни.

И кой я е построил - траките или по-стари от тях обитатели на нашите земи?

Строителството й е било възможно само от една високоразвита цивилизация. На върха на Петко-Славейковата пирамида имаше няколко стъпки върху камъните. Проф. Иван Маразов преди години също ги видя и бе силно впечатлен. Днес вече такава стъпка има само върху един от камъните горе. Но остава открит въпросът как са се запечатали тези човешки стъпки там. Смятам, че по-развита от нас цивилизация по нашите земи е имала технология за леене на камък - нещо подобно на днешния цимент.

Значи твърдите, че пирамидата при Петко Славейково е строена от извънземни?

Допускам, че Калето и пирамидата край село Петко Славейково е била нещо като защитно съоръжение, а върхът й - площадка за кацане и излитане на извънземни. Които са я изградили. Тук, в Габровския край, има една легенда за езеро, което преди хиляди години е заливало Севлиевското поле. Възможно е мощен взрив, предизвикан от извънземни, да е довел до разместване на земните пластове и да е отворил пролома, по който е изтекло езерото, а сега тече река Росица.

Доста сензационни неща предполагате?

Аз смятам, че Калето при Петко-Славейковата пирамида е световна археологическа сензация и е необходимо да бъде внимателно проучено. Боли ме, когато една Босна направи от един обект със сравнително по-малки достойнства от нашето Кале, както твърди проф. Иван Маразов, световна туристическа дестинация. А ние тук спорим, отричаме, нехаем за нещо очевидно и чакаме всичко да се разбие, а несметни богатства да попаднат в частни ръце, а не да се превърнат в национално богатство. Видях как в близък до Калето археологически обект - древно рударско селище за златна руда, отидоха иманяри с багер, копаха и разбиха останалото от древността.

Намериха ли нещо?

Не им стигат знанията, за да разберат, че сигналът на металотърсача е не от злато, а от шлака. Тези иманяри спряха да ровят там заради мълвата около църквата „Света Петка" и лечебния извор. Говори се, че двама горски стражари са починали млади, защото ровили на това място. Човек от селото е бил повален от силна магнитна аномалия в близост до археологическия обект. Именно той дава лечебна сила на извора, но никой не знае какво има в него. Този повален от магнитната аномалия човек отишъл при Ванга, за да му помогне да преодолее уплахата от случилото се. Тя му казва, че добре знае за църквата „Света Петка" и го съветва да не се рови там.

И кога ще се открие богатството от пирамидата?

Единственият отговор, който мога да дам, е когато му дойде времето.

Но вие продължавате да търсите доказателства за извънземния произход на пирамидата?

Събирах доста сведения, но всъщност най-важното дойде пак от иманярите. Те разбили един от камъните, докато копаели. Видях го. Сърцевината му беше пясъчна. По времето, когато е строена пирамидата, е съществувало Севлиевското езеро, като и до днес има следи от пясък в района. Древната силно развита цивилизация по нашите земи е имала технология, по която да лее камъни. И това е доказано. Неслучайно научната общност не спира да спори дали и Хеопсовата пирамида не е строена по този начин - с лети камъни.

На колко години е тази пирамида край Петко Славейково?

Предполагам, ако я датираме с Босненската, някъде преди 15-20 000 години. Босненският откривател проф. д-р Семир Османагич е наел космонавти, които са открили и други пирамиди на Балканския полуостров. Ако се върнем много назад в историята, ще видим, че по-голямата част от Европа е била мразовита, имало е ледников период. От Германия нагоре всичко е било в лед. Така че нищо чудно нашата пирамида до Петко Славейково да е била и жилищно-стопански обект. С радиестезията установявам, че има прекаран канал от лечебния извор при църквата „Света Петка" наблизо към пирамидата. Защото пирамидалните форми лекуват. Може и да е строено и с такава цел. Но всичко може да се докаже, след като се разкрие какво има вътре в пирамидата. Геодезистите на един от мобилните оператори вече казаха, че вътре има неща, по-скъпи от златото.

Какво може да е това по-ценно от златото?

Така твърдят геодезистите. Но те са продали истината на иманярите. Аз предполагам и според схемата, според старата турска карта, всички помещения са заключени със зидове. И в картата пише, че ако някой пипне този зид, той ще се срути и ще го убие. До пирамидата има цял култов обект със 7 тракийски могили под формата на скорпион. Горе на върха е било светилище. По-старите хора казват, че целият хълм е бил покрит с останки от глинени съдове, с които са поднасяли своите дарове траките. Възможно е долу в пирамидата те да са правили погребения. Римляните идват след траките и те не са отворили тези помещения. Явно защото при опит да ги отворят се е случило някакво нещастие и затова са престанали да опитват.

Какво има вътре в самата пирамида?

Според копието на иманярската карта вътре има коридор, който има странични разширения за входове към помещения. Тези помещения са около 12 на този коридор. Предполагам, че вътре в пирамидата има няколко етажа, които са свързани. На всеки етаж има помещения, които също са свързани помежду си. Има и излаз към един външен водоем. Но този излаз е бил зазидан преди век. Със сигурност в помещенията се крият тракийски старини.

Къде другаде има пирамиди в България?

Не мога да кажа къде. Аз изследвам от любопитство и на базата и на снимков материал установих, че тя прилича на Босненската.

Привърженик ли сте на твърдението, че под България има много подземни градове?

Да, и аз свързвам това с ледниковия период в Европа.

Живее ли някой в тях в момента?

О, не, не. Предполагам, че те са строени, когато са дошли извънземните. Тази цивилизация е имала много високи технологични възможности. Ще кажете - къде са загубени тези технологии? Както китайските и японските учени казват, имало е противоборство между дошлите на Земята извънземни - от Марс например, и тези развити цивилизации, които вече са били тук. И тукашните, които са направили Земята удобна за себе си, са унищожили всичко с ядрени бомби и са се скрили. Не знам къде. Но учените са намерили следи от такива ядрени удари. Аз установих, че от Япония чак до Мексико всички най-прогресиращи нации са живели на 40-ия паралел. Или до топлите води, където е било възможно да се развъдят и развият животински и човешки ресурси. По целия този паралел след това започват да живеят едни от най-бедните народи. Спомнете си какво е било Ирак преди векове - силно развита по днешните представи Персия.

Автор: Анна Кълцева



Гласувай:
44



1. injir - Ядрен удар е унищожил Първата ци...
17.08.2014 16:07
Ядрен удар е унищожил Първата цивилизация. Сега пак се опитват да унищожат Втората...
цитирай
2. anonymous3 - Поста е интересен. Ния сме 5тата ...
17.08.2014 16:53
Поста е интересен. Ния сме 5тата цивилизация. Да наистина искат да ни затрият, всякакви методи се правят, клониране и манипулиране.
цитирай
3. freeoldmen - Не! Ние сме Седмата цивилизация!
17.08.2014 21:09
Доказано е!

Снимката на инж. Величко вероятно е от членската му книжка в РМС.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kokomoko
Категория: Спорт
Прочетен: 417133
Постинги: 92
Коментари: 305
Гласове: 3538
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031