Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.03.2009 22:14 - Турци плашат сирак с нож в гърлото, че ще го обрежат
Автор: corruption Категория: Политика   
Прочетен: 25462 Коментари: 39 Гласове:
0

Последна промяна: 16.03.2009 22:48

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Турци плашат сирак с нож в гърлото, че ще го обрежат
Гаврата с Кристиян е заснета с мобилен телефон в общежитието на техническата гимназия във Велики Преслав

17-годишните Осман Юсуфов Османов, Метинimage Реджеб Самит, Емин Хюсмиев Мехмедов и 15-годишният Али Ибрям Алиев са заплашили с нож своя съученик Кристиян Николов Бакърджиев и поискали да го обрежат. Кристиян няма баща, за него се грижи самотната му майка.
Поредната турска гавра лъсна в материал на предаването "Паралакс" на телевизия СКАТ с водещ Валентин Касабов. Издевателството се случило пред свидетели в общежитието на Професионална техническа гимназия "Симеон Велики" във Велики Преслав. За по-голяма достоверност Метин Самит филмирал мъченията с камерата на мобилния си телефон. Мъчителите и жертвата им живеят в общежитието, обитавано от 90% турци и цигани. 
Една вечер в средата на декември 2008 г. турците привикали Кристиян в стаята си, заключили вратата и започнали да се гаврят с него. Момчето е психически здраво, но има много здравословни проблеми - почти глухо е, с много лошо зрение - на границата на слепотата и със сърдечни проблеми. Оскърблението започнало с "обикновени" неща - дали на Кристиян капак на тенджера и метла с дълга дръжка и го принудили да "шофира", като използва метлата за скоростен лост. После насилниците принудили съученика си да яде приготвена от тях супа, в която всеки един от тях предварително се изплюл, карали го да прави лицеви опори и да кляка до предела на силите си, псували го. Най-ужасяваща за психически смазаното момче се оказала последната форма на издевателство, когато Осман Османов опрял нож в гърлото на Кристиян и го заплашил на турски и български език, че ще го обреже. Готовото клипче било разпространено сред учениците в гимназията, за да е унижението пълно.
Директорът на училището Върбан Върбев обаче изключил само Емин Мехмедов, защото вече бил регистриран в детската педагогическа стая. В момента той е частен ученик в същата гимназия.
При посещение на СКАТ в училището Метин, който заснел гаврата с джиесема си, бил извикан в стаята на директора за обяснение, но турчинът се опитал да избяга. Областният координатор на АТАКА Румен Русев, който придружавал екипа на СКАТ обаче го заловил и го изправил пред камерата. Разследващият гаврата екип на СКАТ се отправил към родното село на Осман, който с нож поискал да обреже Кристиян. Там турчинът се нахвърлил срещу операторката Ваня Чечева и без малко не й счупил крака.
Дядото на Кристиян е подал жалба до РПУ - Велики Преслав, с входящ № 530 от 19 декември 2008 г. Отговор досега няма, а досъдебното производство е удължено с два месеца. Целтта на властта е да замаже поредната турска гавра, коментира общинският съветник от АТАКА Румен Русев.




Гласувай:
0



1. aroundus - WR
16.03.2009 22:52
Ваня Чечева... от моя град е, хубава жена е- добре.

Изроди, нахални комплексарчета, гаврещи се със слабите-зле.

Не омаловажавам гаврата и вината на малките изроди- заслужават да си платят. Но проблем виждам и другаде. В българските училища такива гаври има всеки ден(справка- vbox7.com), обаче телевизия Атака реагира, само когато са замесени турци. И не е правилно да се ползва страданието на болно момче за агитация против българските турци/българо-мохамеданите или както там искаш да ги наричаш. Не съм сигурен дали хората, експлоатирали страданието на детето за политическите си цели са по-малко изроди от тези, които пряко са се изгаврили с него.
цитирай
2. анонимен - И какво да мълчим ли?
16.03.2009 23:00
Как да се прекратят подобни неща, ако ги премълчаваме.
цитирай
3. gothic - aroundus,
16.03.2009 23:10
как да те разбирам? Че понеже извършителите са турци няма проблем? Така ли? Да, извращения има в почти всички училища. Те обаче са просто хулиганство и вандалство. Това тук става и нещо повече. Сещаш ли се какво? Впрочем, тебе в родината ти наричали ли са те "гяур" ?
цитирай
4. krotalka - aroundus,
16.03.2009 23:25
прекалено често се прикриват престъпленията извършени от турци и цигани. Нима е агитация на Атака заснимания и качен в нета филм на гавра с български гробове? Филма е засниман от самите поругатели и също от тях е качен в нета. Непрекъснато чета, че в еди кое си село в, учител по коран издевателства над деца и възрастни. Българите са подложени на дискриминация в собствената си държава
цитирай
5. sinay - Повече от възмутително!
16.03.2009 23:31
Като български гражданин от "небългарски" произход бих искал да добавя, че наистина това се случва навсякъде и не зависи дали си българин, турчин или циганин.. Само да си мълчиш и те взимат за..
"Атака" само драматизира нещата.
И един линк към клип, качен от мен, понеже е изтрит в Vbox-a, a в YouTuBe го има все още..

http://www.zshare.net/video/528863200d0af53e/
цитирай
6. rustam - Позор
16.03.2009 23:41
А полицаят който спаси българската знаме от поругаване го дадоха на съд за месец!
Позор!
Станишев с предателската му партия е време да си заминават!
цитирай
7. gothic - rustam,
17.03.2009 00:02
взе ми думата от устата! А да припомняме ли за граничния полицай, които стреля по турските бракониери ЗА ДА СПАСИ ЖИВОТА СИ? Не съм нито против турци, нито против цигани (Думата ром не я признавам. Да сте чули двама цигани помежду си да се наричат така?). Просто искам в България водещи да са законите и аршина да е еднакъв за всички....
цитирай
8. mapplethorpecala - всеки гражданин на българия, който ...
17.03.2009 01:40
всеки гражданин на българия,който се чувства ЕВРОПЕЕЦ ,българин,човек трябва моментално да поиска прекратяване на лиценза на СКАТ..
това е напълно пропагандна телевизия..
ако VBOX има вина,че позволява upload на видео клипове на които има насилие,СКАТ е далеч по-долната и гнусна в това отношение..
защо!?
защото ако V-box е място където можеш да "качиш ',(ах каква идея за възкачване само) суров материал за да можеш след това да го коментираш,то скат ,която е телевизия и знае много добре значение н нещо да се предложи на възприятията така...
правилният начин е да се разкаже за това и в студиото да се поканят експерти и да говорят за насилието ..в армия,в училище,на бригади..в обществото.

зщото аз ТВЪРДЯ.че конкретния случй няма никакво значение...и е предсатвен манипулативно.едностранчиво.

ТЕЛЕВИЗИЯТА ИМА ЗА ЦЕЛ да ИЗУЧАВА,а не да представя -ето ви голия "факт"
това,много моля не е никакъв гол факт..в който са намесени хиляди политици..атака,скат.това не са неща от реда на Фактите..а на абстракциите.
една политическа формация и нейните участници не са от реда на фактите...на така наречените ежедневни факти..както е да речем чакт напринер да падне електрически стълб в следствие на силен вятър...нас не ни интересува факта,че е имало силен вятър...нали!!!
интересува ни,кой е бил отговорен да обезопаси стълба!защо е паднал и какво можем да направим оттук насетне.
ТОВА Е ПРИНЦИПА
от конкретноия слушай,към абстрактната форма..
а не скат да ми предлага абстракцията "обрязване"...или пък това"Областният координатор на АТАКА Румен Русев, който придружавал екипа на СКАТ обаче го заловил и го изправил пред камерата"..а кой ще потърси сметка на областния координатор,който е упражнил насиелие над момчето да го поставя напълно неподготвено и срещу неговото желание пред камера.коя ученическа инстанция или обществена е пазила неговия интерес..утре могат да отидат и от "Щурм " да си търсят ученици да ги покажат не пред тв камера,а пред газовата камера..кой ще ги предпази..

с много долни неща се занимавате.
това сие чисто аберацио.паралакс.

спомням си само допреди 20 години.когао имаше все още РОДНА КАЗАРМА,как такива случаи бяха представяне,като момчешки невинни буйства."
ако ти слошат компресор в ректума и те надуят -това е момчешка играв казармата..
аз бяй на през 1985/86 на трагичното и унизително място в страната тогава.Военна болница.
ежедневно идваха турски момчета,които бяха жжертви на "извтращеия"дори извращенията продължаваха и вътре в самите отделеня"

някой трябва да изучи насилието,желанието на хората да насилничат над други хора в доста по-фирока рамка от тази на ФПС и Атака..това не върши за момента ниаква работа..дори не може да обясни,защо е станало така..а само ни показва гледната точка на други озверели хора..искам да гледам анализи правени от честни и спокойни в способноста си за съдене хора..а не материали сглобяване в партиите и пропагандните машини на истински подлеци като сидеров и бандата около него.аз предлагам да обърнем внимание на друго..на персоналните мотиви някой да се запише в тази партия..нека специалисти психолози да направят такъв проект..да изследват мотиващцията на хората между 30 и 45 г да попаданат в редовете на атака..ще попаднете на изумителни неща...сексуални перверзии нямащи нищо общо с евреиския ,турския народ..нямащи нищо общо с малцинства,с цигани или пък с еврейски заговори..а с най-обикновени социално-сексуално малфункции
цитирай
9. анонимен - Духайте го
17.03.2009 04:01
България е на изчезване, управляват ни един риснак (главнокомандващ, а не е бил войник), едно лайно (дядо му е бил изнамерен в една виенска кръчна) също и един който трябва да е отговорен за атентата на гара Буново, преди се наричаше Меди Доганов, агент на ДС, Масларова поощрява раждаемостта на цигани и турци, това им е електората, гледат младите да се дрогират, пълнят си касите с пари от нарко-бизнеса, занимават ги с простотии по всички телевизии (някои още не са купени от Доган).
цитирай
10. анонимен - mapplethorpecala и той да духа
17.03.2009 04:07
Абе ти в ред ли си, пич(ка)? Я си прочети пак простотиите, които си изсрал! (То какво друго можеш?)
цитирай
11. aroundus - WR
17.03.2009 09:43
Нима когато група момичета карат друго момиче да им лиже подметките това е просто хулиганство? Или пък когато някой малък изверг се изсере в чиния и я размаже по лицето на някого? По-малко гавра? Как може да не виждаш двойния стандарт тук? Щото ако тия бяха българи, гаврещи се с турче, или просто българи, гаврещи се с други българи, нямаше да го видиш по тв Атака.

Онзи клип не е бил агитация, когато е качен, но след това стана. Ако потърсиш, ще намериш много клипчета на разни сатанисти, които се гаврят с гробове. Защо ги няма в тв Атака? Защото ползват само това, което ги устройва.

Не съм казвал, че трябва да премълчаваме нищо. Ясно е на всички, че тия трябва да бъдат наказани. Но случаят не трябва да бъде използван за да ви промива мозъците... ако вече не е късно.
цитирай
12. agent074 - към mapplethorpecala
17.03.2009 14:03
Значи да спрем телевизия Скат, а новините на турски да си ги оставим?
цитирай
13. анонимен - Към agent074
17.03.2009 14:54
Не се мъчи да обясняваш на такива националнобезотговорни хора.Не виждаш ли, че на тях сегашното положение им е перфектно.Остави ги да ги крадат на всяка крачка, да им искат рушвети, да си трошат колите по улиците.Остави ги като ходят на лекар да се чудят по коя здравна пътека да ''тръгнат'', а децата им в училище да стават свидетели на подобна гавра.Остави ги да изживеят още куп простотии, нелепици и недомислици в наща ''правова държава''.Само, че интересно ще е как биха определили подобно издевателство над самите тях или над техните деца, съмнявам се ,че ще е невинна ''момчешка игра'',както се опитват да ни го представят.Такива хора заслужават сегашното управление и сегашното положение, а те както изглежда са доволни от това.
цитирай
14. анонимен - za 8
17.03.2009 16:02
ti riazan li si?
цитирай
15. viki11 - Трябва да се търси СПРАВЕДЛИВО н...
17.03.2009 16:07
Трябва да се търси СПРАВЕДЛИВО наказание.
Но как като убийците от Франция са свободни, защото бащаткото е адвокат във Варна!!!
цитирай
16. mapplethorpecala - и крадат на всяка крачка, да им искат ...
17.03.2009 17:23
и крадат на всяка крачка, да им искат рушвети, да си трошат колите по улиците.Остави ги като ходят на лекар да се чудят по коя здравна пътека да ''тръгнат''

ОООООПААААЛЛЛАААА!
я ми кажете ,къде в моя пост видяхте да се твърди пряко или косвено,че ние имаме нужда от това!!
това е пълна мизерия да го твърдиш!
аз казвам "Долу военщината"
те ми казват "да ама така няма да знаеш по коя здравна пътека да тръгнеш".
и никак не е смешен подобен трансфер!
дори е доста тъп.
да!
цитирай
17. aroundus - WR
17.03.2009 19:48
Чета и си мисля, че наредихте mapplethorpecala , обаче никой от вас не успя да обори аргументите му... което прави него прав, а вас- глупави.
цитирай
18. анонимен - За No16
17.03.2009 19:57
Ти първо не си наясно с главоблъсканиците, които ти ражда мозъка, а си тръгнал на другите акъл да даваш.
цитирай
19. анонимен - захарницата на Доган
17.03.2009 20:08
Единственото решение срещу издевателствата на цивилното население е въвеждането на военна диктатура. И де юре, и де факто - на човечеството не е известна друга по-ефикасна алтернатива срещу мародери и малоумници.
Друг е въпросът, че няма достатъчно военни и реално, единствено мекерето Доган е в състояние да упражнява реален диктат в тази държава.
Някои хора обаче, не желаят да си признаят този неоспорим факт и си живеят с розовата мисъл, че са реални европейци. /Естествено с помощта на политиците и манипулациите им от официалните медии!/ Уви - фактите са очевАдно иатински само за потърпевшите. Жалко за следващите поколения в тази държава!!! Включително и за Симеон-Хасанчо ...
цитирай
20. анонимен - Турци плашат сирак с нож в гърлото, че ще го обрежат
18.03.2009 19:29
Майка ви турски помияри , ако ви намеря ще ви накарам да си изядете лайната направо и не клякания а челна стойка ще прайте .... тъпи резаци ...
цитирай
21. aroundus - WR
18.03.2009 20:01
Не така бе, деца, не така. Не гледайте през очите на Атака, Адолф или някой друг. Гледайте си през вашите очи- ще видите интересни неща. Щото тия не правят джихад, просто се гаврят- по същия начин, по които белите се гаврим помежду си. Едно от правилата на обществото, което изградихме, е "тъпчи по-слабия" а те гледат.... monkey see, monkey do. А това, че го наричат "гяур" не е свързано толкова с религиозна омраза-просто е още един начин да обидиш слабия. Както когато някое 5 годишно нарича хората "путка" без да е наясно какво е това- просто е обидна дума.

Вместо да мелим, би трябвало да създадем по-добра образователна с-ма и да ги превъзпитаме. Иначе след 50тина години ще се озовем в нация от изроди( и то по-лоша от тази на сегашните изроди).
цитирай
22. анонимен - За aroundus
18.03.2009 23:50
Знаеш ли какво значи гяур, гяур на турски значи неверник или човек, който не е от мохамеданската вяра, гяур е синоним на роб.Използвало се е от турците към поробените от тях народи с цел изразяване на изключително презрително отношение(справка Уикиречник). Да твърдиш, че това е ''още един начин да обидиш слабия'' просто е несериозно и глупаво от твоя страна (нищо лично).
цитирай
23. анонимен - За aroundus
19.03.2009 00:27
А как ти звучат заплахите за обрязване, нима това не е израз на религиозна омраза и до някаква степен закана за насилствена смяна на религията като се има предвид обрязването(сюнет) като ритуал при мюсюлманите.А що се отнася до Атака, според мен единствената партия, която до момента не е изневерила на принципите и идеите си за разлика от БСП, НДСВ, ДПС, и всички други начело с Бойко Борисов, който казва, че ту бил донякъде ''за'' възродителния процес, ту на другия ден тича да се извинява на турците като им дава право за строеж на ислямски изследователски център, за който не знае дори ще има ли джамия или не, защото явно толкова го и интересува.
цитирай
24. анонимен - Гледна точка
19.03.2009 02:15
В предаването си на 18.03.09г., Слави представи кмета на село Рибново, учителка и ученици в училището от същото село.(Както всички вече сте чули, Яне Янев от РЗС подаде сигнал на прокуратурата, че според него в селото се преподава радикален ислям.)Актуална тема, актуални събеседници и т.н.Слави, напълно в негов стил, опита да внуши на зрителите, че видите ли в селото цари пълна идилия, че Яне Янев говори пълни измишльотини, защото бил изпадащ от парламента и т.н., като не пропусна с нескрита злоба да се заиграе и с Атака, която като патриотична партия незнайно защто му е трън в очите, а той също се пише за патриот, ама от някакъв друг тип, неразбираем за мен явно но... това си е негово виждане по въпроса и той като всеки равноправен гражданин на България има право да го изрази.Интересното в случая беше, че именно в БТВ(ако се нелъжа) бяха излъчени репортажи, в които деца от село Рибново твърдят, че учителя им ги е карал да му викат ага вместо господин, а в шоуто бяха доведени ученици, които твърдяха напълно обратното.В една от репликите на двама от сценаристите беше подхвърлено именно това, но то въобще не успя да добие гластност и беше подминато доста лековато.При журналистите, както всички сме чували, важат някои правила включително даването на възможност за представяне на двете гледни точки по даден казус или така наречения журналистически плурализъм.Не знам до каква степен Слави се възприема като журналист, но все пак като човек водещ предаване, в което се вземат интервюта от гостуващите в шоуто той е длъжен да представи най-малко двете гледни точки по случая, по който разговаряха в студиото,а не да се представя само едната гледна точка, в която водещия да взема страна и с явна неприазън да хули името на защитника на другата гледна точка като по този начин категорично не се съобразява най-малкото с журналистическата етика и морал.Е все пак това е гледната точка на един зрител случайно попаднал на Шоуто на Слави.Да не забравяме, че все пак пераванията му предстоят и дано станем свидетели и на другата гледна точка по случая, в което искрено се съмнявам.
цитирай
25. анонимен - съжалявам...
19.03.2009 02:31
В горния си коментар, а той е под номер 24, съм допуснал правописна грешка в последното изречение, правилната дума е 'предаванията'.
цитирай
26. aroundus - WR
19.03.2009 10:25
Циганин ме е наричал "шмайцер"? Това какво изразява - омраза към нацизма?

Измъчват го, защото е слаб и беззащитен, не защото е християнин- това им е просто допълнителен бонус.

Ето ти аналогия: няколко деца (българи) се подиграват с друг българин(да го наречем Минчо). И Минчо понася всякакви гаври- за физиката му, за психиката му, социалния му статус, за сексуалната му ориетация, за семейството му и рода му... за всичко, което би го засегнало. Това, че го наричат дебел, черен, тъп, беден и тн. не значи, че те мразят дебелите ,черните или бедните хора- просто искат да го засегнат. Искат да се изгаврят по всеки възможен начин. Ще съборят Минчо и ще пикаят отгоре му, въпреки че нямат такъв фетиш- просто искат на Минчо да му е тъпо. По същия начин тия турци се гаврят с момчето, заплашват, че ще го обрежат, наричат го гяур(сериозно ли си мислеше, че някой в България не знае какво е гяур?) просто защото искат да му е тъпо. Започнали са с обичайни глупости, но на момчето не му било достатъчно"тъпо" и те трябвало да преминат към по-гадни неща. Вероятно просто са искали да го видят как плаче.

Не придавайте на нещата смисъл, който нямат.

А за тези, които гледат тв Атака, седнете пред компютъра, докато гледате и проверявайте в гугъл фактите, които използват- ще останете изненадани.
цитирай
27. анонимен - За aroundus
19.03.2009 12:46
Ти си готов за депутат от листите на ДПС. Честито(в кръга на шегата разбира се)! А за това дали придаваме на нещата смисъл, който нямат, не съм съгласен.Мисля, че просто съм се опитал да обясня знашението на думите, които са използвали, когато са се гаврели с момчето.Ти сам можеш да ги провериш в речниците.Що се отнася до политическите ти обеждения, то те са си твоя работа.За твое сведение тв Атака няма, има тв СКАТ обаче, гледай я и ще останеш изненадан от фактите, които използват, за които другите телевизии просто мълчат в услуга на управляващите.
цитирай
28. aroundus - WR
19.03.2009 19:30
Телевизия Скат е просто пропаганда на Атака(изключае Васко Кръпката и онова, "жълтото" предаване), затова я наричам телевизия Атака.

В тв Атака използват ИЗМИСЛЕНИ ФАКТИ. Следващия път като гледаш и като съобщят, че в развитите страни като Франция джамии няма, провери в гугъл и ще видиш истината.

Опитай да ползваш собствената си глава.
цитирай
29. анонимен - ЗА КАКВО ГОВОРИМ ОЩЕ?
21.03.2009 13:47
Българският капитализъм отново както в 1913 и 1919г не е в състояние да защити честта,достойнството и сигурността на своите собствени граждани в своята собствена страна от посегателствата и поругаването на ябанджиите.Кога се е случвало такова нещо при Живков? Тоя беге бизнес знае само да ограбва собствените си сънародници и нищо друго.Той е некадърен,неспособен да защити елементарните им човешки права.Има една държава,една територия освободена по милост божия от една чужда велика северна империя.И той не е в състояние да опази тия земи и хората,които ги населяват.За 120 години подарената ни територия непрекъснато намалява и българите бягат от собствените си земи.(Изключение авторитарния режим на 19-стомайците от 1934г и тоталитарното управление след 1944г.)Това е "новата" стара система.За какво говорим изобщо? Просто системата не струва.Тя не става за нищо.Не може да нахрани,облече и обуе хората.Не може да ги лекува.Не може да озапти бандитите.Не може да осъди и натика в пандиза заловените катили.Не може да защити българските граждани от издевателства и посегателства на разни ябанджийски псета.Едно хубаво нещо ми кажете,което да е направила.Поне едно!
цитирай
30. aroundus - WR
21.03.2009 14:29
Хайде сега и социалисти... не знам как автора на тоя блог привлече всичките изроди( и мен включително) от интернет пространството.

Тъпото на социалистите е, че или не са отваряли учебник по история през живота си, или просто игнорират фактите в него.
Социализмът уби 200 000 и нещо човека( или пък милиони, които не са документирани) извращения е имало колкото искаш. И в моя род е имало. Просто не са ставали обществено достояние, било е забранено да се говори/пише за тях. И затова една групичка идиоти си мисли, че социализма е магически и решава всичките ни проблеми... глупаци.

Капитализмът се е възстановил от тия кризи- малко преди Втората световна война България е била в икономическо състояние, за което сега можем само да си мечтаем. После дойде режима на идиотите(като теб), който съсипа всичко. За планова икономика и номенклатура няма да говоря. Ще кажа само, че сега изживяваме последствията от социализма.
Капитализмът дава повече свобода- дава право на избор. Лошото е, че българските ни мозъци са така промити(отново от историческа гледна точка), че взимаме погрешни решения(например решението на родителите ти да си направят дете). Но това не значи, че системата е виновна за погрешните ни избори. Защото тук съществува поне теоретическата възможност за правилен избор.
цитирай
31. анонимен - После не е дошъл режима на идиотите. ...
21.03.2009 14:51
После не е дошъл режима на идиотите.А преди това е бил режима на топидиотите.Иначе България нямаше да загуби половината си територия и население при тия точно топидиоти.В последните 50 години нямаме и педя земя загубена.Пак при тия топидиоти беше убит Стефан Стамболов.Същите топидиоти извършиха безсмисления държавен преврат на 9 юни 1923 г само месец-два след като законният български премиер Стамболийски печели нов мандат за управление в едни законни,свободни многопартийни избори.След него на власт идват баш топидиотите на тая държава.Които я вкарват в една гражданска война. И в друга световна.По традиция отново на губещата страна.Хора с кокоши мозък,но с неадекватно високо самочувствие и самомнение за нищожните си способности.Накрая само някои от тях получават възмездие за делата си.А повечето бягат като господин професора,избил цвета на българската интелигенция.И не,повечето му жертви не са комунисти и соци,а точно безпартийни и фенове на истински демократичната опозиция.Но с две думи с тия насрани управници България постоянно губи земи и хора.Толкова лоши управници са били.През 1989г бяхме 9 милиона.А сега колко сме ве въшльовци?Кво ми се обясняваш още?Искаш да обориш фактите или си кьорав да видиш на къв хал сме?
цитирай
32. aroundus - WR
21.03.2009 17:15
Всички изверги-социалисти правите така- когато някой ви каже как стоят нещата, казвате- ама сега е зле. Ама и тогава е било зле, нали?
Това, което е сега е пряко последствие на социализма. Или докажи, че тогава е било добре, или млъкни.

И мислиш ли, че ако дядо Живков беше управник тогава, нямаше да загубим земя?

Извинявам се на автора на блога за офтопика( този ми е за последно, обещавам)
цитирай
33. анонимен - Погледни първо какво представлява ...
21.03.2009 22:52
Погледни първо какво представлява лахняната ти демокрация и после плюй там живков или който си щеш.Тая слободия и либералност за бандитите никъде по европата я няма,независимо каква система имат.В германия по една далавера вече има немци в пандиза, и швабите ни питат защо българските им съучастници са на свобода?Ами щото българските демократи са синджир марка с нашите бандити.Като кажеш едното разбираш другото.Кажеш ли им за кражби,далавери, престъпност,веднага тия наши "демократи" наскачат като ужилени.Почват да крещят за комунизъм и социализъм.Няма се оправи тая страна докато криминалите ми драскат в интернет и дават акъл на почтените граждани кое как да бъде.
цитирай
34. sinay - СКАТ..
22.03.2009 08:49
Скат ТВ изцяло е на ПП "Атака", вече няма и предаването "Сигнално жълто" на Албена Вулева. Точно заради това тя се отказа от тази телевизия.

Вижте: http://www.youtube.com/watch?v=K7DzoH2TWRQ
цитирай
35. анонимен - pri jivkov niakoi da roveshe kazanite
22.03.2009 20:38
kapitalizma e tova - po hubav niama.
цитирай
36. анонимен - sud i zatvor za turskite urodi.
25.03.2009 10:28
sud i zatvor za turskite urodi.
цитирай
37. анонимен - mama im deba Volen 6te gi opravi molq ...
28.03.2009 19:39
mama im deba Volen 6te gi opravi molq VI glasuvaite za nego ako ne iskate da ste robi
цитирай
38. анонимен - obiecat na cigani
28.03.2009 19:47
shte vi iztrebq do krak turci gadni o izvinete cigani
цитирай
39. анонимен - Ataka ne sa Patrioti i Rodolubtsi a Fashisti
13.04.2009 23:07
Az sim protiv i Ataka,BSP i DPS.
Ataka s nasirchavane na mejdu-etnicheski naprejenia se stremiat da dovedat naroda do vitreshna voyna i raztsepvane na Rodinata ni.BSP i DPS -ne iskam i da chuvam za tyah-Stari Komunisti i agent koito dovedoha Rodinata ni do tova polojenie.Vijte tuk nashite postingi http://smart.freesmfhosting.com/index.php?board=1.0
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: corruption
Категория: Регионални
Прочетен: 5429425
Постинги: 330
Коментари: 3471
Гласове: 11158
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031