Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.04.2008 17:21 - Читатели коментират убийството на Георги Стоев: Утре властта ще почне да убива неудобни политици
Автор: corruption Категория: Политика   
Прочетен: 2668 Коментари: 3 Гласове:
0



Читатели коментират убийството на Георги Стоев: Утре властта ще почне да убива неудобни политици

mrasnika: Мир на праха му! Истината, за която говореше и беше разстрелян като куче, в общи линии беше известна, но той я облече в съдържание, което макар и да се причислява към някакъв злободневен вестникарски жанр, представлява сама по себе си ценност и тя трябва да се запомни от поколенията! Помни, народе, и знай кои са твоите поробители! Излезте на улицата, защитете правата си, крайно време е вече, не може повече да се подиграват с нас! Докога ще търпим господството на Партията и техните мутри?
Petar2: Това гнусно правителство вместо да си подаде оставката, се занимава трескаво да заличава следите от далаверите си и да премахва всички, които знаят за тях. На всички е известно, че Георги Стоев искаше да свидетелства против Младен Михалев-Маджо и неговия шеф Румен Петков. Случайно ли е, че точно когато Петков е застрашен от позорно уволнение, бе убит летописецът на мутрите? Твърде много случайности станаха в милата ни родна действителност.
delev: Чувствам, че възмущението на обществото расте ежеминутно, а градският прокурор Кокинов ни разправя детски приказки. Изпратил някой си Андреев, който се върнал (от къде?) и казал, че Стоев отказва да даде показания и точка, но не забравя да съобщи на Велчев, който да предаде нататък. Дали Стоев е отказал или познал в изпратения прокурор лице на мафията? Защо Кокинов изпраща друг, когато такъв случай за разкаял се мафиот се появява на 20 години един път? И този градски прокурор, наместо да подаде оставка и да бъде разследван, ще защитава законността?
Racing_wrc: Книгите на Георги Стоев били художествена измислица? Като е художествена измислица, корупцията в България също ли е измислица, а СИК и ВИС? Художествена измислица ли е, че ни управляват Гоце, Ахмед, Мемет и разна друга измет? Художествена измислица ли са безобразията, в които газим вече 18 години? А Баташкото клане, а турското робство? Според мен, мили деца, цялата наша малка и хубава страна е една голяма художествена измислица, хайде да ни е честита новата детска книжка наречена "България, художествено измислена преди 1300 години от разни художествено измислени вождове".
Опако: Дали убийство заради бизнес интереси е оправдание за подобен акт и кой има интерес да разпространява такива твърдения? Може би от нас се очаква да злорадстваме за смъртта на писателя, защото е замесен в някакви тъмни далавери? Дали художествената измислица е също повод за убийство? И ако е така, не виждам разликата между проблемите на Турция за правата на хората и свободата на словото и тези на България. Разликата е само, че ние вече сме вътре в ЕС. Дали тези убийства, които уж бяха поспрели точно преди да се присъединим към ЕС, не бяха спрени по нареждане отгоре, а сега всичко си подема постарому? Явно тези горе се чувстват отново всесилни, дори под носа на ЕС.
Терес: Мафиотите в държавата проявиха явно безсилие и отчаяние с този брутален акт срещу писателя Георги Стоев. Първо, потвърдиха несъмнено, че Георги Стоев е говорил истината. Въпреки шикалкавенето, че не го познавали. Действието е паническо, защото са пропуснали възможността Георги Стоев да оцелее и тогава става страшно за тях, както и възможността да е депозирал материали някъде при адвокат или нотариус, от типа "да се отвори, ако умра", и то не непременно у нас. Почти съм сигурен, че така е постъпил и тогава предстои ураган от страшни разкрития. Също така съществува възможността ръкописът да е отдавна при издателите, а може би и отпечатан. В този случай нищо не може да спре материалите му да видят бял свят. Очаквам и убийства на политици, ако нещата се развиват така.
Калина: Мафията, която у нас управлява държавата, разстреля не само един човек и писател, тя уби истината.
buditel: Гледал съм две от телевизионните интервюта на Стоев и бях шокиран от нещата, които казваше, от логичния и уверен начин, по който ги казваше, и от това, че въпреки че явно се страхуваше, продължаваше да ги казва. Да, Стоев е някакъв вид мутра, но е ясно също така, че е бил смел човек и въобще не е толкова едноизмерен по характер, колкото типичната мутра. Смятам, че наистина заслужава уважение за нещата, които каза публично и най-вече за това, че плати с живота си за тях. Наистина плашещо и възмутително е това, че прокуратурата и полицията не са прочели тези книги или нарочно са ги игнорирали, и не са направили нищо по въпроса. Не казвам, че е учудващо, напротив, но е наистина възмутително. 



Тагове:   неудобни,


Гласувай:
0



1. viki02 - Убитият не само
09.04.2008 19:43
ни показваше истината, той се бореше с нея!!!
И интересно, какво ще направим ние на улицата срещу мутрите? Как?
Това по първия коментар. натам няма да продължавам.
цитирай
2. анонимен - Правилно казва онзи там Райдовски, ...
11.04.2008 10:25
Правилно казва онзи там Райдовски, че "героите" на Стоев е трябвало да го пазят като зеницата на очите си, защото сега вече е късно. Сега Жоро от другия свят ще реди картите
цитирай
3. анонимен - dimpav
11.04.2008 10:30
Правилно казва онзи там Райдовски, че "героите" на Стоев е трябвало да го пазят като зеницата на очите си, защото сега вече е късно. Сега Жоро от другия свят ще реди картите. Спомнете си какво стана с евреите след разпъването на Христос, какво стана с мафията след убийството на Фалконе. Отпушиха бутилката - няма връщане назад
Започва пречистването
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: corruption
Категория: Регионални
Прочетен: 5444154
Постинги: 330
Коментари: 3471
Гласове: 11158
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930